Ik wil een woning verkopen

Het verkopen van uw woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat Henk Bos Makelaardij u hier een grote meerwaarde in kan bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. In mijn ogen een gevolg van enerzijds mijn alerte en veelzijdige aanpak en anderzijds een maximale inzet.

Continu zoek ik naar manieren waarop een woning extra onder de aandacht gebracht kan worden. Gedurende het dagelijks contact met woningzoekende, op Funda, op mijn eigen site, maar bijvoorbeeld ook via social media.

Door gebruik van een uitgebreid netwerk en op basis van mijn jarenlange ervaring ga ik graag voor u op zoek naar de juiste koper van uw woning. Door het maken van een duidelijk verkoopplan dat aansluit op uw wensen, draag ik er zorg voor dat uw woning tegen een marktconforme prijs onder de aandacht wordt gebracht van de juiste mensen.

Wilt u een GRATIS WAARDEBEPALING? Maak dan een vrijblijvende afspraak. U krijgt dan direct inzicht in de huidige waarde van uw woning en de momenteel gerealiseerde verkoopprijzen bij u in de buurt. Daarnaast geef ik u nauwkeurig inzicht in mijn full-service verkoopdiensten. Ik kom graag bij u langs!

Ik wil meer weten