Ik wil een woning verkopen

Het verkopen van uw woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat Henk Bos Makelaardij u hier een grote meerwaarde in kan bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. In onze ogen een gevolg van enerzijds onze alerte en veelzijdige aanpak en anderzijds een maximale inzet.

Continu zoeken wij naar manieren waarop een woning extra onder de aandacht gebracht kan worden. Gedurende het dagelijks contact met woningzoekende, op Funda, op onze eigen website, maar bijvoorbeeld ook via social media.

Door gebruik van een uitgebreid netwerk en op basis van onze jarenlange ervaring gaan wij graag voor u op zoek naar de juiste koper van uw woning. Door het maken van een duidelijk verkoopplan dat aansluit op uw wensen, dragen wij er zorg voor dat uw woning tegen een marktconforme prijs onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste mensen.

Wilt u een GRATIS WAARDEBEPALING? Maak dan een vrijblijvende afspraak. U krijgt dan direct inzicht in de huidige waarde van uw woning en de momenteel gerealiseerde verkoopprijzen bij u in de buurt. Daarnaast geven wij u nauwkeurig inzicht in onze full-service verkoopdiensten. Wij komen graag bij u langs!

Ik wil meer weten