VZ.jpg DSC_0002.JPG 20525-012.jpg 20525-022.jpg 20525-014.jpg 20525-019.jpg 20525-015.jpg 20525-036.jpg 20525-038.jpg 20525-042.jpg 20525-044.jpg 20525-046.jpg 20525-048.jpg DSC_0011.JPG AZ.jpg
VZ.jpg
DSC_0002.JPG
20525-012.jpg
20525-022.jpg

Te huur: Dorpsstraat 6H t/m N, 6741 AK Lunteren

€ 1.150,- /mnd
Type object Appartement, beneden/boven woning
Aanvaarding Per vrijdag 1 oktober 2021
Gebruiksoppervlakte wonen 67 m²

Beschrijving

Heeft u altijd al willen wonen in het dorpshart van Lunteren? Dat kan binnenkort in één van de 6 prachtige 3-kamerappartementen van de monumentale villa ‘Dannenborgh’. De villa is omstreeks 1900 gebouwd en wordt gekenmerkt door vele authentieke historische details zoals de indrukwekkende entree met glas-in-loodpartijen, prachtige houtentrap, de uitkragende erker in de zijgevel, etc. Een lust voor het oog en een genot om in zo’n uniek gebouw te mogen wonen. Daarnaast wordt de villa geheel omgeven door een fraai aangelegde tuin. Rust en privacy op een locatie met allure en stijl, terwijl het geheel is gelegen binnen de bebouwde kom waardoor alle voorzieningen op loopafstand zijn te bereiken. Denk hierbij aan het dorpshart met al haar winkels, Het Luntersche Buurtbosch of het station wat om de hoek is gelegen.

De appartementen met een oppervlakte van ongeveer 60 m2 tot 104 m2 worden te huur aangeboden. Het betreffen ruime appartementen met ieder een privé (dak)terras, voldoende parkeergelegenheid en toegang tot de gezamenlijke berging. De huurprijs vanaf € 1.150, - per maand is inclusief servicekosten (water, glasbewassing onbereikbare gedeeltes, schoonmaken centrale ruimte, tuinonderhoud m.u.v. eigen terras). Voor het elektra en verwarming wordt een voorschot betaald welke op basis van tussenmeters verrekend worden. Wat wij graag extra benadrukken is dat er geen lift aanwezig is in de villa en dat er hoogteverschillen zijn in vloeroppervlak waardoor de appartementen minder geschikt zijn voor senioren.

Bent u geïnteresseerd in 1 van de appartementen welke beschikbaar zijn vanaf 1 oktober 2021? Meldt u zich dan aan door ons een mail te sturen met een eventuele voorkeur voor het gewenste appartement. Zodra de verbouw van het complex gereed is zullen de potentiële huurders door de makelaar worden uitgenodigd met als doel te komen tot het huren van een appartement. Verhuurd onder voorbehoud van gunning verhuurder.

Indeling

Indeling per appartement
6H: entree aan de zijzijde, ruime hal/ werkkamer, entree tot appartement, hal met toegang tot de meterkast, toiletruimte, badkamer en de woonkamer. Vanuit de woonkamer bereikt u de open keuken met hoekopstelling en de 2 slaapkamers. De 1e slaapkamer is aan de voorzijde van de villa gelegen en via openslaande deuren is het terras te bereiken. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd en eveneens vanuit de woonkamer te bereiken. Appartement 6H bevindt zich op de begane grond.

6J: entree aan de zijzijde, gezamenlijke hal met trapopgang. Entree appartement, hal met toegang tot de kelder. De hal geeft u vervolgens toegang tot de toiletruimte, de kelder met installaties, keuken met hoekopstelling en de woonkamer. Vanuit de woonkamer bereikt u één van de 2 slaapkamers die aanwezig zijn. Deze slaapkamer is aan de zijzijde gelegen en geeft toegang tot het ruime terras. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd naast de badkamer. De badkamer is te bereiken via de keuken. Appartement 6J bevindt zich op de begane grond en heeft een zeer royale buitenruimte.

6K: entree aan de zijzijde, gezamenlijke hal met trapopgang. Via het portaal op de 1e verdieping bereikt u de entree tot het appartement. De hal geeft u toegang tot de toiletruimte, badkamer, bijkeuken en de woonkamer. Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken met rechte opstelling en de slaapkamer. Ook geeft de woonkamer toegang tot het dakterras en heeft u de (gezamenlijk) erker aan de rechterzijde van de villa tot uw beschikking. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde.

6L: entree aan de zijzijde, gezamenlijke hal met trapopgang. Via het portaal op de 1e verdieping bereikt u de entree tot het appartement. U bereikt de hal met toegang tot de meterkast, badkamer, slaapkamer en de woonkamer. Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken met rechte opstelling en de tweede slaapkamer. Tevens heeft u zowel vanuit de woonkamer als de tweede slaapkamer toegang tot het dakterras. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde.

6M: entree aan de zijzijde, gezamenlijke hal met trapopgang. Via de overloop op de 2e verdieping bereikt u de entree tot het appartement. U bereikt de ruime hal met trapopgang naar de zolder, portaal met toilet, ruimte voor uw wasmachine en droger, woonkamer en de slaapkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en geeft u toegang tot de open keuken met rechte opstelling. De eerste slaapkamer is ook aan de voorzijde gelegen. Via de trapopgang in de hal bereikt u de zolder waar zich de 2e slaapkamer aan de voorzijde bevindt. Daarnaast heeft u een privé terras tot uw beschikking op de begane grond.

6N: entree aan de zijzijde, gezamenlijke hal met trapopgang. Via de overloop op 2e verdieping bereikt u de entree tot het appartement. U bereikt de hal met toegang tot de technische ruimte, slaapkamer, woonkamer en het toilet. Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken met rechte opstelling, de badkamer en de extra (werk)ruimte. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en geeft u toegang tot een balkon. Daarnaast heeft u een privé terras tot uw beschikking op de begane grond.

Bijzonderheden

Extra informatie: De appartementen worden op dit moment geheel verbouwd. Zo wordt er een nieuwe keuken geplaatst voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Bij een aantal appartementen vindt u tevens het toilet en/of de wasmachine- en drogeraansluiting in de badkamer. Aan de zijzijde van de villa zijn ruime parkeerfaciliteiten en een gezamenlijke berging voor uw fiets. Er wordt een waarborgsom gevraagd van één maandhuur. Daarnaast is het houden van huisdieren en roken in de appartementen niet toegestaan.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 1.150,- per maand (incl. servicekosten, incl. water)
Borg € 1.150,-
Aanvaarding Per vrijdag 1 oktober 2021
Bouw
Type object Appartement, beneden/boven woning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1900
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 67 m²
Inhoud 225 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging In bosrijke omgeving
In centrum
Tuin
Type Zonneterras
Staat Prachtig aangelegd
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Kadastrale gegevens
Ede C 3664 Ede C 3664

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart