Beschrijving

Bent u op zoek naar een 2-kamer appartement in Amersfoort dichtbij het winkelcentrum en stadspark Randenbroek? Kom dan snel kijken bij de woning gelegen aan Euterpeplein 17-B. Naast de gunstige ligging aan de oostkant van de stad is het appartement gesitueerd op de eerste verdieping van het kleinschalige appartementencomplex. Het appartement is praktisch ingedeeld en beschikt over een ruime woonkamer met een zonnig balkon. Tevens is er een lift in het complex aanwezig en heeft u een eigen berging op de begane grond. Wilt u dit appartement komen bezichtigen? Neem dan gerust contact op met ons kantoor. U bent van harte welkom!

Deze woning heeft een eigen website met o.a. fullscreen foto's. Kijk op euterpeplein17b.nl voor alle informatie.

Indeling

De centrale entree met lift, trapopgang, bellentableau en brievenbussen geeft u toegang tot de galerij op de 1e verdieping. 

Via de entree van het appartement bereikt u de hal die u toegang geeft tot c.v.-kast (Remeha 2017), slaapkamer, badkamer met toilet, wastafelmeubel en inloopdouche en de woonkamer. De sfeervolle woonkamer beschikt over grote raampartijen die zorgen voor het gewenste lichtinval. Daarnaast geeft de woonkamer u toegang tot de keuken en het balkon. Het balkon heeft een gunstige zonligging en geeft u uitzicht over het Euterpeplein. De keuken heeft een rechte opstelling en een open verbinding met de woonkamer. Ook is de wasmachine aansluiting in de keuken gesitueerd.

Bijzonderheden

De berging bevindt zich op de begane grond van het appartementencomplex. Op het achtergelegen terrein is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig waar u gratis kunt parkeren. Tot slot betaalt u per maand circa € 128,- aan servicekosten aan de Vereniging van Eigenaren.

Kenmerken