Omschrijving

Altijd al in een karakteristieke vrijstaande woning in Ede willen wonen? Wees er dan snel bij, want aan Slunterweg 61 staat nu deze woning te koop. De woning met provisiekelder is aan de voorzijde en aan de zijkant van de woonkamer met een erker uitgebouwd. Tevens is er een eigen oprit, voortuin, achtertuin en berging met veranda aanwezig. De woning is gelegen op de hoek van de Slunterweg en de Proosdijerveldweg en op loopafstand van scholen, sportverenigingen, winkels en het centrum van Ede. 
Wij nodigen u graag uit om deze woning te komen bezichtigen!

Deze woning heeft een eigen website met o.a. fullscreen foto's. Kijk op slunterweg61.nl voor alle informatie.

Indeling

Begane grond: via de entree komt u in de ruime hal waar zich de meterkast, de geheel betegelde toiletruimte met wandcloset, de trapopgang naar de 1e verdieping en de toegang tot de keuken bevinden. De gesloten keuken heeft een rechte opstelling met daartegenover een kookstel met 5-pits gasfornuis en oven. De keuken geeft toegang (links) tot een 2e hal en vervolgens de eetkamer en rechts de woonkamer. Vanuit de keuken is ook de praktische provisiekelder bereikbaar. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een laminaat vloer, gestukt plafond met inbouw spots en er is een openhaard aanwezig. Tevens is de woonkamer met 2 erkers uitgebouwd. De eetkamer is aan de achterzijde aangebouwd en heeft ook een laminaatvloer en een balkenplafond met inbouw spots. De achtergevel heeft een groot raam wat zorgt voor veel lichtinval en vrij uitzicht op de achtertuin.

Eerste verdieping

1e verdieping: via de overloop zijn de 3 slaapkamers, de badkamer en een wasruimte te bereiken. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Aan de voorzijde van de woning zijn 2 grote slaapkamers gelegen en beide hebben ze een inbouwkast en schuiframen voor de natuurlijke ventilatie. Slaapkamer 3 is aan de achterzijde gelegen en heeft ook een schuifraam en inbouwkast.

Tweede verdieping

2e verdieping: via de overloop komt u bij een 4e slaapkamer die een groot Velux dakraam heeft. Op de overloop is de c.v.-installatie (Remeha Calenta 2013) gesitueerd.

Bijzonderheden

Extra informatie: links naast de woning is de carport omgebouwd in een grote veranda met houtkachel. Aansluitend is er een ruime houten berging met grote zolder en een geïsoleerd dak. De achtertuin is op het zuiden gelegen, is achterom te bereiken en heeft een terras waar een grote buitentafel kan staan. Een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht.

Kenmerken