Beschrijving

Aan de bosrand tussen Ede en Lunteren staat nu een vrijstaande woning met opstallen te koop aan Zonneoordlaan 45. De uitgebouwde woning van bouwjaar 1925 is aan de achterzijde gerenoveerd en dient aan de voorzijde nog grondig aangepakt te worden. Een klusobject wat zeker de moeite waard is, want de woning is gelegen op een royaal perceel 1.815 m2 en heeft 2 royale bijgebouwen ter grootte van 111 m2 en 142 m2. Deze bijgebouwen dienen als schuur/opslag en als gastenverblijf. Uiteraard behoort een kantoor/ praktijkruimte aan huis ook tot de mogelijkheden. Tevens is er een grasveld, paardenbak en een moestuin aanwezig. De prachtige ligging, met de voorzieningen van Ede en Lunteren om de hoek, maakt dit object tot een buitenkans. Bent u op zoek naar een unieke woonlocatie in het buitengebied van Ede? Maak dan gerust een afspraak met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen. Wij heten u van harte welkom!

Deze woning heeft een eigen website met o.a. fullscreen foto's. Kijk op zonneoordlaan45.nl voor alle informatie.

Indeling

De voorzijde van de woning dient volledig gerenoveerd te worden. De indeling van de huidige situatie is: woonkamer met gashaard aansluiting, keuken, bijkeuken, badkamer en een slaapkamer met inbouwkast. Via een deur in de keuken kunt u naar de 1e verdieping waar nog 2 slaapkamers zijn gesitueerd.

Indeling achterhuis/ mantelzorgwoning: via de entree komt u in de hal, die u toegang geeft tot de meterkast met glasvezel, de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer. Onder de trap is de wasmachine aansluiting gesitueerd. De royale woonkamer geeft u vervolgens toegang tot de keuken en de badkamer. De betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en een wandcloset. De keuken met rechte opstelling en kookeiland is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser.

Eerste verdieping

1e verdieping: via een vaste trap bij de entree van de woning bereikt u de zolder. Hier is de c.v.-installatie gesitueerd. Het realiseren van een extra slaapkamer(s) is hier zeker mogelijk. Op deze verdieping zijn er aan weerszijde knieschotten, die voor voldoende opbergruimte zorgen.

Bijzonderheden

Extra informatie: achter de woning zijn 2 bijgebouwen gelegen. Het rechter bijgebouw betreft een royale schuur met aan de voorzijde een overkapping/ carport. Het achterste deel kan worden gebruikt als opslag of als dierenverblijf. Het linker bijgebouw wordt gebruikt als gastenverblijf en is ook uitermate geschikt voor kantoorruimte. De verdieping is opgedeeld in meerdere vertrekken en biedt veel bergruimte. Achter deze bijgebouwen is er nog voldoende ruimte voor een prachtige tuin of grasland voor kleinvee. Tot slot is er aan de Wouterseweg nog een los perceel van 12.580 m2 landbouwgrond/bosgrond bij te kopen, prijs hiervan is op aanvraag.

Kenmerken