Beschrijving

Aan de rand van het prachtige dorp Lunteren staat nu een 2-onder-1-kap woning met aangebouwde bijkeuken, erker en vrijstaande garage te koop. Deze uitgebouwde woning aan Blankespoorselandweg 19 is gelegen op een perceel van 321 m2 nabij Het Luntersche Buurtbosch, maar ook op loopafstand van het dorpshart en het station. De woning is in 1982 gebouwd en volledig geïsoleerd. Naast de aangebouwde erker aan de voorzijde van de woning, is er ook een slaap- en badkamer op de begane grond gerealiseerd. Een levensloopbestendige op een prachtige woonlocatie! Bent u in de gelegenheid om tijd vrij te maken? Maak dan een bezichtigingsafspraak met ons kantoor en kom gerust langs. Wij heten u van harte welkom!

Deze woning heeft een eigen website met o.a. fullscreen foto's. Kijk op blankespoorselandweg19.nl voor alle informatie.

Indeling

Begane grond: via de entree bereikt u de hal, die u toegang geeft tot de meterkast met glasvezel, trapopgang naar de 1e verdieping, badkamer en de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde uitgebouwd met een erker en beschikt over een openhaard en een laminaat vloer. De woonkamer geeft u vervolgens toegang tot de slaapkamer en de keuken. De slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een schuifkastenwand. De aangrenzende badkamer beschikt over een douchecabine, toilet en een wastafel. De keuken met rechte opstelling is geplaatst in 1997 en beschikt over een dubbele spoelbak en voldoende opbergruimte voor uw bestek en service. Via de keuken is ook de bijkeuken met achter portaal te bereiken. Hier bevinden zich de wasmachine en droger aansluitingen en een extra keukenblok (rechte opstelling).

Eerste verdieping

1e verdieping: via de overloop zijn de tweede en de derde slaapkamer te bereiken. Beide slaapkamers zijn voorzien van een Velux dakraam en knieschotten voor de gewenste opbergruimte. Op de overloop is de geiser en de c.v.-installatie (Radson) gesitueerd.

Bijzonderheden

Extra informatie: De tuin is rondom de woning en grotendeels op het zuidwesten gelegen. Naast het tuinhuis is er ook een vrijstaande stenen garage van circa 20 m2 met aangebouwde houten schuur van circa 6 m2 aanwezig. Parkeren op eigen terrein is dus mogelijk!

Kenmerken