Beschrijving

Op zoek naar een instapklare 2-onder-1-kap woning in het dorpshart van Opheusden? Stop dan nu met zoeken en kom kijken in deze prachtige gerenoveerde woning aan Burgemeester Lodderstraat 54. De woning van bouwjaar 1945 is onlangs gerenoveerd/gemoderniseerd (2020). De hoogwaardige afwerking is terug te zien in o.a. de gestucte wanden, het gestucte plafond met inbouwspots, de nieuwe badkamer en toiletruimte, de vloerverwarming op de gehele begane grond en de houten spanten, die zichtbaar zijn op de 1e verdieping. Zelf kunt u een keuken uitzoeken, zodat de gehele woning naar eigen smaak en stijl ingericht kan worden. Het object is gelegen op een perceel 302 m2 in het dorpshart van Opheusden, gemeente Neder-Betuwe. Alle voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken vanwege de zeer gunstige ligging. Of u nu starter, doorstromer of senior bent, deze schitterende woning is voor iedereen geschikt, mede omdat er ook een slaapkamer en badkamer op de begane grond is gerealiseerd. Hopelijk zien wij u snel tijdens één van onze bezichtigingsafspraken. U bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond: via de entree komt u in de hal, die u toegang geeft tot de meterkast en de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en heeft een strakke afwerking vanwege de gestucte wanden en het plafond met inbouwspots. Vervolgens komt u in de open keuken waar ook de trapkast is te vinden. De keuken? Die mag u zelf nog naar eigen smaak uitzoeken en de verkoper geeft u hier een cheque van € 5.000, -- voor. Zo kunt u zelf uw droomkeuken uitzoeken, geheel naar eigen smaak qua kleur, indeling, apparatuur en bladkeuze. De woning heeft aan de achterzijde een tweede entree, badkamer, separate toiletruimte en een slaapkamer. Deze kamer kan ook als hobbykamer, eetkamer of bijvoorbeeld werkkamer gebruikt worden. De badkamer is geheel betegeld, voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en een grote spiegel. De toiletruimte beschikt over een wandcloset. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

1e verdieping: via een vaste trap bereikt u de zolder. De fraaie houten spanten mogen er zeker zijn, die in het zicht zijn gebracht alsook de hoogte. Op eenvoudige wijze is de zolder op te delen in meerdere (slaap)kamers en zelfs de realisatie van een extra badkamer behoort tot de mogelijkheden. Op de overloop is de c.v.-installatie gesitueerd, welke de woning verwarmd en van warm water voorziet.

Bijzonderheden

Extra informatie: de fraai aangelegde tuin geeft u voldoende ruimte om heerlijk te genieten van het buitenleven. Aan parkeerruimte ook geen gebrek, want dit kunt u op eigen terrein.

Kenmerken