Verkocht

Verkocht: Deze woning heeft een unieke website: www.apeldoornseweg69.nl

Apeldoornseweg 69, 6731 SB Otterlo
€ 995.000,- k.k.
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 131 m²
Status Verkocht
Perceeloppervlakte 51.490 m²
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Landelijk gelegen in het prachtige buitengebied tussen Ede en Otterlo mogen wij u deze vrijstaande woonboerderij met diverse opstallen aanbieden op een perceel van ruim 5 hectare. Het is een ideale plek voor mensen die vrij willen wonen in combinatie met een aan huis gebonden beroep of bedrijf. Agrarische nevenactiviteiten zijn toegestaan, dus u kunt ook paarden of koeien in uw eigen weiland laten grazen. Deze woonboerderij verkeert grotendeels nog in de originele staat. Het vraagt erom met liefde te worden gemoderniseerd! De bereikbaarheid van het perceel is zeer goed, langs de gehele kavel ligt een zandweg welke ontsluit op de Apeldoornseweg en de Barneveldseweg. De vrije ligging biedt rust en geeft mooie uitzichten over de omliggende weilanden. Dit terwijl de dorpskernen van Ede, Otterlo en Wekerom met alle voorzieningen in de nabijheid zijn. De totale grondoppervlakte bedraagt ca. 51.490 m², er zijn ook mogelijkheden om zonder de agrarische grond te kopen, meer informatie hierover via ons kantoor.

De woonboerderij bestond oorspronkelijk uit een voorhuis en de deel (het achterhuis), waar in vroegere tijden de koeien werden gehouden. In de loop der jaren is de deel verbouwd en zijn hier een badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, wasmachine aansluitingen en separaat toilet gerealiseerd. De deel betreft een grote open ruimte en de voormalige ligplaatsen van de koeien is in gebruik als bergruimte.
U komt de woning binnen via de zijkant. In het voorhuis bevindt zich een gesloten keuken met toegang tot de provisiekelder en opkamer. Aangrenzend aan de keuken is de eetkamer gelegen. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een gaskachel met een schouw en een inbouwkast. Tevens bevindt zich in het voorhuis een royale kamer welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

Eerste verdieping: Via een overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Eén van de slaapkamers betreft een doorloopkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een grote onafgewerkte ruimte, waar nog voldoende ruimte is voor het realiseren van enkele slaapkamers.

Extra informatie: De woning is gesitueerd op een ruim erf met de diverse opstallen en een grote tuin aan de voorzijde. Rondom het erf liggen de overige gronden, welke op dit moment in gebruik zijn als grasland. Het perceel is een mooie rechthoekige kavel. Op het erf zijn de volgende bijgebouwen aanwezig:
- Een voormalige stenen vee schuur met een oppervlakte van circa 35 m².
- Een stenen koeienstal met een totale oppervlakte van circa 245 m², voorzien van een ondergrondse mestopslag.
- Een kapschuur van circa 190 m², bestaande uit een stenen muur met damwand gevelbekleding. De kapschuur heeft een open gedeelte voor opslag, een garage en een werkplaats. Boven de garage en de werkplaats is een bergzolder aanwezig.
- Een voormalige houten vee schuur met een totale oppervlakte van circa 105 m².
Het geheel is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een zzp-er die naast het wonen wellicht ook opslag kan creëren in de praktische schuurruimtes.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 995.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1938
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 51.490 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 131 m²
Inhoud 695 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 88 m²
Oppervlakte externe bergruimte 485 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging In bosrijke omgeving
Open ligging
Vrij uitzicht
Tuin
Type Tuin rondom
Hoofdtuin Ja
Energieverbruik
Energielabel G
Uitrusting
Warm water Gasboiler
Verwarmingssysteem Gaskachels
Badkamervoorzieningen Bad
Douche
Wastafel
Parkeergelegenheid Vrijstaande houten garage
Vrijstaande stenen garage
Heeft een rookkanaal Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart