Beschrijving

Lekker ruim en comfortabel wonen in een luxe appartement op een centrale plaats in het dorp. Dat is wonen in De Koningshof appartementen. Een perfecte woonlocatie!

De Koningshof is een fraaie nieuwe invulling aan de Kastanjelaan. De appartementen geven een gevoel van dorps wonen in een rustige omgeving. De appartementen zijn ruim van opzet en heerlijk comfortabel. Gelijkvloers wonen, goed bereikbaar vanuit het trappenhuis met lift. Achter de appartementen is er ruim plaats voor groen en een eigen parkeerplaats. Ook heeft ieder appartement een eigen buitenbergruimte.

Alle appartementen zijn op de straat gericht en voorzien van een royaal balkon of op de begane grond van een terras vanwaar men van de zon kan genieten.
Bij de bouw van de ontworpen appartementen zal gebruik worden gemaakt van traditionele materialen. Het toepassen van duurzame materialen krijgt ruime aandacht. Ook worden er hoogwaardige isolatiematerialen voor vloer, wanden en dak (duurzaam en energiezuinig bouwen) toegepast.

Verder wordt er veel aandacht en zorg besteed aan de detaillering, om een goede uitstraling van de woning zowel binnen als buiten te verkrijgen.

Brochure op aanvraag verkrijgbaar!

Kenmerken