Beschrijving

In Renswoude aan Watersnipweide 59 staat nu een royale hoekwoning met aangebouwde serre, garage en berging te koop. De garage is omgebouwd tot een slaapkamer en een badkamer. Uiteraard is er de mogelijkheid om de garage weer in zijn huidige staat en functie terug te brengen. Een unieke woning van bouwjaar 2015, energielabel A en gelegen op een perceel van 203 m2. De gunstige ligging nabij het dorpshart van Renswoude en in de nieuwbouwwijk “Beekweide” maakt deze woning tot een gewild object. Een ideale woning voor doorstromers, gezinnen en voor degene die graag alle voorzieningen op de begane grond willen hebben. Een woning voor de toekomst! Heeft u ook interesse en bent u in de gelegenheid om tijd vrij te maken? Dan nodigen wij u van harte uit om een bezichtigingsafspraak bij ons in te plannen. U bent van harte welkom.

Deze woning heeft een eigen website met o.a. fullscreen foto's. Kijk op watersnipweide59.nl voor alle informatie.

Indeling

Begane grond: via de entree komt u in de hal, die u toegang geeft tot de meterkast met glasvezel, de toiletruimte en de woonkamer. Deze woonkamer beschikt over een laminaat vloer, een sierkachel, een provisieruimte en toegangsdeuren tot de slaapkamer en de serre. Aan de voorzijde van de woning is de keuken met hoekopstelling gesitueerd, die voorzien is van een graniet keukenblad, een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en een vaatwasser. In de voormalige garage is de slaapkamer en de badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een 2 persoons Whirlpool ligbad en een wastafel. Via de badkamer is ook de serre te bereiken.

Eerste verdieping

1e verdieping: via de overloop zijn de 3 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De 2e badkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een wandcloset, inloopdouche en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping

2e verdieping: op de zolder ligt een laminaat vloer en zijn de wasmachine en droger aansluitingen gesitueerd, maar ook de c.v.-installatie (Intergas 2015). Realisatie van een extra slaapkamer is mogelijk. Ook zijn er knieschotten die voor voldoende opbergruimte zorgen.

Bijzonderheden

Extra informatie: de fraai aangelegde tuin met kunstgras is achterom bereikbaar, op het oosten gelegen en heeft via de poort aan de achterzijde binnendoor toegang tot een speelplaats. Tot slot heeft deze woning de beschikking over 2 parkeerplekken op eigen terrein.

Kenmerken