Val op met uw eigen woningwebsite.

Huis verkopen

Voor iedere woning maken wij een eigen website. Het website adres is de straatnaam en het huisnummer van uw woning (www.straatnaamhuisnummer.nl). Eenvoudig en gemakkelijk te onthouden. Naast een brochure met uitgebreide informatie kunnen bezoekers hier ook fullscreen foto’s in HD kwaliteit van uw woning bekijken.

Ik wil een eigen woningwebsite Wat nog meer?

Val op met uw eigen woningwebsite.

Over de buurt & ligging van de woning

Points of Interest

Naast de reguliere informatie zoals foto’s, video en plattegronden treft u op deze exclusieve website bijvoorbeeld ook informatie aan over de zon- en schaduwstand in de diverse jaargetijden in de tuin, buurtstatistieken en POI’s (Points of Interest). Ook kan een geïnteresseerde heel eenvoudig via deze website kijken waar de voorzieningen zijn gelegen en wat de reisafstand naar deze voorziening is.

  • Zon- en schaduwstand

    Bekijk de zon- en schaduwstand in de diverse jaargestijden in de tuin.

  • Buurtstatistieken

    Alles wat je wilt weten over de buurt.

  • POI's

    Welke voorzieningen zijn er in de buurt en wat is de reisaftand.

Unieke visitekaartjes van de woning

Gemaakt om te delen

Naast deze exclusieve website worden er ook visitekaartjes aangemaakt met een link naar de woning. Deze visitekaartjes worden na een bezichtiging als een brochure door de makelaar aan de kijker(s) overhandigd. Maar er zijn nog vele andere uitstekende momenten waarbij deze kaartjes goed van pas komen. Zoals bijvoorbeeld bij een bezoek aan een sportveld of tijdens een verjaardagsfeest is het een handig gereedschap om uw prachtige woning onder de aandacht te brengen.

Unieke visitekaartjes van de woning

Alleen bij Henk Bos Makelaardij

Exclusief

Henk Bos Makelaardij heeft de exclusiviteit voor het gebruik van deze tool verkregen voor Lunteren en omgeving. Vrijblijvend kennis maken?

Contact opnemen Bel mij terug

Alleen bij Henk Bos Makelaardij