Henk Bos Makelaardij

Wij zijn anders en wij doen het anders. Dat kunnen wij wel zeggen, maar wat vinden onze klanten?

‘’Het team van Henk Bos heeft ons uitstekend geholpen bij het verkopen van ons huis. Wat ons betreft is er in deze regio geen betere. Je wordt goed begeleid door het hele proces. Ook denken ze met je mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Het extra stapje voor je nemen onderscheidt deze makelaar van andere partijen. ‘’

Meer over ons

Henk Bos Makelaardij

Een succesvolle verkoop in 5 stappen

Onze werkwijze

Stap 01
Stap 1 Hoe verkopen?

De juiste verkoopstrategie voor jouw huis is erg belangrijk. De juiste vraagprijs is van belang bij het aantrekken van de juiste kopers. En hoe ziet bijvoorbeeld het kostenplaatje eruit? Allemaal zaken waar wij jou over adviseren. Samen bepalen we uiteindelijk de beste verkoopstrategie.

Stap 02
Stap 2 Jouw huis goed op beeld

Goede foto's en een goede presentatie van de woning helpen bij het aantrekken van de juiste geïnteresseerden. Voor het beste resultaat werken wij samen met een hoogwaardige foto-/ videograaf en styliste. Alleen het beste is goed genoeg.

Stap 03
Stap 3 Alle ogen op jouw woning gericht

Wij zijn altijd op zoek naar interessante en eigentijdse manieren om woningen te presenteren. Zoals een hele eigen website voor de woning (lees hieronder meer), visitekaartjes, Matterport (virtuele rondleiding door de woning), social media, (online) platformen en natuurlijk ons eigen netwerk. Zo zorgen wij ervoor dat álle ogen op jouw huis gericht zijn.

Stap 04
Stap 4 De beste match

Een huis verkopen gaat niet alleen over het financiële plaatje. Gevoel, voorwaarden en andere factoren spelen ook een grote rol. Wij vinden voor jou de koper die voldoet aan jouw wensen. We bekijken samen welke koper de beste match is.

Stap 05
Stap 5 De afronding

Je hebt een bod geaccepteerd! Nu gaat het proces van start: concept koopovereenkomst, tekenafspraak, bedenktijd afwachten, voorbehoud van financiering, oplevering en nog veel meer. Geen zorgen voor jou, want jij hebt ons! Wij doen het werk.

Jouw huis in de spotlights

Jouw huis verdient de beste plek. Bij Henk Bos Makelaardij zijn we altijd op zoek naar verrassende manieren om woningen in de markt te zetten. Wij doen dat op geheel eigen én exclusieve wijze door gebruik te maken van een website voor de woning. www.straatnaamhuisnummer.nl wordt de website voor jouw huis, lekker makkelijk! Hierop vind je:

Een eigen woningwebsite Contact opnemen

  • Uitgebreide brochure
  • Fullscreen HD foto’s
  • Video
  • Matterport (virtuele tour)
  • Plattegronden
  • Exclusieve tool voor zon- en schaduwstand
  • Buurtstatistieken
  • Voorzieningen in de omgeving
  • Bieden op deze woning

Jouw huis verkopen na overlijden (nalatenschap) of scheiding

Ook bij een scheiding of na het overlijden van een dierbare kan een koopwoning verkocht moeten worden. Er zijn verschillende manieren waarop dit tot stand kan komen. Ook in deze periode staan wij jou met raad en daad bij.

Jouw huis verkopen na overlijden (nalatenschap) of scheiding

Ben je verkocht?

Contact

Geïnteresseerd in onze aanpak? Wil je meer weten over ons verkooptraject? Mooi! Wij leren je graag kennen.

Neem contact op

Ben je verkocht?

Wil je ook een huis kopen?

Daar helpen we je graag mee!

Huis kopen