Verkoopadvies

Een huis verkopen doe je niet elke dag, wij wel! Tijdens een vrijblijvend verkoopadvies nemen we je mee in de verkoop van jouw huis: hoe ziet dit proces eruit? We geven je verkooptips voor de presentatie van je huis en een inschatting van de verkoopprijs. Ook bespreken we onderhandelingsstrategieën om tot de beste voorwaarden te komen én laten we jou zien hoe de officiële afhandeling eraan toe gaat. Kortom: een gesprek met veel informatie en praktische tips.

  • Kosteloos en vrijblijvend
  • Volledig op maat gemaakt
  • Vol met handige tips
  • Reëel advies over de vraagprijs
  • Inclusief gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Een indicatie van de vraagprijs kan bij een verkoopadvies niet ontbreken. Hoe meer details wij van jouw woning op dat moment hebben, des te nauwkeuriger wij de waarde kunnen inschatten. Daarnaast praten wij je graag bij over de ontwikkelingen in de huizenmarkt. Welk effect hebben bijvoorbeeld actuele wetswijzigingen, nieuwbouwprojecten en economische ontwikkelingen op de verkoopkansen van jouw woning? Wij weten het!

Maak een afspraak

Gratis waardebepaling

Huis verkopen of kopen?

Weet je al zeker dat je jouw huis wilt verkopen? Of wil je eerst weten wat er op de markt is om eventueel te kopen? Ook daar helpen wij jou graag mee.

Huis kopen Huis verkopen

Huis verkopen of kopen?