Disclaimer

De website van Henk Bos Makelaardij is met de grootst mogelijke zorg samengesteld.

Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin geformuleerde informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend. Door gebruik te maken van de website van Henk Bos Makelaardij verklaart u dat u kennis heeft genomen van de inhoud van deze disclaimer en de daarin vermelde informatie respecteert.

Externe links

De website van Henk Bos Makelaardij bevat tevens een aantal links naar websites van andere bedrijven of instellingen. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Henk Bos Makelaardij kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links

Aanpassingen

Henk Bos Makelaardij behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing aanpassingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via de website.

Intellectueel eigendom

De teksten van op de website van Henk Bos Makelaardij mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt. Het intellectuele eigendomsrecht van de website van Henk Bos Makelaardij (waaronder teksten, ontwerp, foto’s en logo’s) berust bij Henk Bos Makelaardij.

Privacy

Henk Bos Makelaardij zal de persoonlijke informatie die u ons verschaft via deze website middels webformulieren of e-mail berichten, alsmede informatie welke u ons mondeling verschaft, altijd vertrouwelijk behandelen.

Nadere informatie

Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen

Bekijk ons volledige aanbod