Stille verkoop

Met de stille verkoop van uw woning maakt u de verkoop nog niet aan het grote publiek bekend. Wij maken uw huis verkoop klaar, melden de woning aan bij andere makelaars en brengen onze “zoekers” (groot bestand met woningzoekenden) op de hoogte. Er staat geen te koop bord in uw tuin en uw huis komt (nog even) niet op Funda. Het resultaat? Alleen echt geïnteresseerden weten dat uw huis te koop staat. Met een stille verkoop gaan wij heel gericht op zoek naar de beste koper voor uw huis. Eén van de grote voordelen is dat u geen grote hoeveelheid bezichtigingen heeft. Daardoor kunt u in de tussentijd in alle rust op zoek gaan naar uw nieuwe woning. 

Hoe stil wilt u verkopen?

Stille verkoop kunnen we op veel verschillende manieren invullen. Wij van Henk Bos Makelaardij vertellen u hoe het werkt en wat het beste past bij uw situatie.

Onderstaand treft u een beknopte omschrijving aan van woningen welke op dit moment bij ons in de stille verkoop staan. Spreekt één van de omschrijvingen u aan en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op


Kootwijkerbroek

In een prachtige wijk aan de rand van Kootwijkerbroek mogen wij een instapklare woning met garage en veranda van bouwjaar 2018 aanbieden. Deze jonge en keurig afgewerkte woning is volledig geïsoleerd en beschikt o.a. over vloerverwarming in de hele woning, een bad- en (slaap)kamer op de begane grond en een royale woonkeuken. De woonoppervlakte bedraagt 140 m2 en het object is gelegen op een perceel van 321 m2. Energielabel A - vraagprijs € 675.000,- k.k.

De bewoners geven de voorkeur aan ruilen; zij zoeken een woning in het buitengebied van Lunteren, Wekerom, Kootwijkerbroek, Harskamp of Barneveld met (mogelijkheid voor) een schuur. Ook een object met (mogelijkheid voor) dubbele bewoning behoort tot de zoekcriteria. 

Wil je hier meer over weten of heb je een tip? Neem gerust contact met ons op! 

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen

Bekijk ons volledige aanbod