Stille verkoop

Met de stille verkoop van uw woning maakt u de verkoop nog niet aan het grote publiek bekend. Wij maken uw huis verkoop klaar, melden de woning aan bij andere makelaars en brengen onze “zoekers” (groot bestand met woningzoekenden) op de hoogte. Er staat geen te koop bord in uw tuin en uw huis komt (nog even) niet op Funda. Het resultaat? Alleen echt geïnteresseerden weten dat uw huis te koop staat. Met een stille verkoop gaan wij heel gericht op zoek naar de beste koper voor uw huis. Eén van de grote voordelen is dat u geen grote hoeveelheid bezichtigingen heeft. Daardoor kunt u in de tussentijd in alle rust op zoek gaan naar uw nieuwe woning. 

Hoe stil wilt u verkopen?

Stille verkoop kunnen we op veel verschillende manieren invullen. Wij van Henk Bos Makelaardij vertellen u hoe het werkt en wat het beste past bij uw situatie.

Onderstaand treft u een beknopte omschrijving aan van woningen welke op dit moment bij ons in de stille verkoop staan. Spreekt één van de omschrijvingen u aan en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op


Kootwijkerbroek

In een prachtige wijk aan de rand van Kootwijkerbroek mogen wij een instapklare woning met garage en veranda van bouwjaar 2018 aanbieden. Deze jonge en keurig afgewerkte woning is volledig geïsoleerd en beschikt o.a. over vloerverwarming in de hele woning, een bad- en (slaap)kamer op de begane grond en een royale woonkeuken. De woonoppervlakte bedraagt 140 m2 en het object is gelegen op een perceel van 321 m2. Energielabel A - vraagprijs € 675.000,- k.k.

De bewoners geven de voorkeur aan ruilen; zij zoeken een woning in het buitengebied van Lunteren, Wekerom, Kootwijkerbroek, Harskamp of Barneveld met (mogelijkheid voor) een schuur. Ook een object met (mogelijkheid voor) dubbele bewoning behoort tot de zoekcriteria. 

Wil je hier meer over weten of heb je een tip? Neem gerust contact met ons op! 

 

Ede

In het buitengebied van Ede staat nu op een unieke woonlocatie een vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 2.550 m2 te koop. In deze groene omgeving met fraai uitzicht op de omliggende landerijen en bossen bestaat wellicht voor u de mogelijkheid uw droomwoning te realiseren! Dat kan door de huidige woning te renoveren en te moderniseren, maar een nieuwbouwproject behoort ook zeker tot de mogelijkheden op deze mooie locatie.

De woning is op dit moment dusdanig ingedeeld dat het goed bruikbaar is voor bijvoorbeeld mantelzorg. Het is een ideale plek voor mensen die vrij willen wonen. Het naastgelegen weiland geeft u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld (klein)vee te houden.

De eenvoudige woning van bouwjaar 1960 is gelegen in het buitengebied van Lunteren en Ede, waardoor de voorzieningen van beide dorpskernen zeer goed te bereiken zijn. Een prachtige woonlocatie met zowel het Edese Bos, Het Luntersche Buurtbosch als de Ginkelse Heide op steenworp afstand gelegen. Het perceel is een mooie rechthoekige kavel op een prachtige locatie met voldoende ruimte rondom de woning!

Dus bent u op zoek naar een unieke woonlocatie met volop mogelijkheden? Maak dan gerust een afspraak met ons kantoor. Wij kijken en denken graag met u mee. U bent van harte welkom!

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen

Bekijk ons volledige aanbod