Hét makelaarskantoor van regio Lunteren

Waarom Henk Bos Makelaardij

In ons team wordt jarenlange (verkoop)ervaring gecombineerd met jong enthousiasme. Zes dagen per week zijn wij, ook in de avonduren, bereikbaar. Even snel een WhatsAppbericht sturen? Geen enkel probleem! Innovatie zit in ons bloed. Nieuwe ontwikkelingen in de markt proberen wij volop te volgen en direct te implementeren om jou als klant succesvoller te maken. Onze woningwebsite is er zo één. Exclusief van ons, voor jou.

Hét makelaarskantoor van regio Lunteren

Jouw kennis

Onze kennis

Al jaren houden wij onze ogen en oren open, dat zul je ook merken in de onderhandelingen. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, hebben kennis van de bouwkundige staat en weten wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. Kennis van de huizenmarkt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij. Wij zijn uitstekend geschoold doordat we regelmatig bijscholing volgen over woning gerelateerde aspecten. Dit team staat als een huis en zet altijd die extra stap voor jou als klant.

Woning verkopen Woning kopen

Jouw kennis

Erkende NVM-makelaars

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit zorgt ervoor dat wij altijd beschikken over de juiste (en nieuwste) diploma’s en certificaten en dus ook de juiste kennis. Wij kennen de juridische haken en ogen en nemen alle complexe documentatie uit jouw handen. Door alle tools en de rijke database van de NVM kunnen wij precies bepalen wat een huis echt waard is en brengen wij jouw huis extra onder de aandacht binnen het NVM-netwerk van ruim 3500 makelaars.

Contact opnemen

Erkende NVM-makelaars

Ons thuis

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in de Foodvalley regio: Lunteren, Renswoude, Ederveen, De Klomp, Scherpenzeel, Woudenberg, Veenendaal, Ede, Otterlo, Wekerom, Harskamp, Bennekom, Barneveld, Kootwijkerbroek, Stroe en Voorthuizen.

Contact opnemen

Ons thuis

Contact

Wij verzorgen onze diensten vanuit een goed bereikbaar kantoor in Lunteren. Kom jij een keer kennismaken? Je bent meer dan welkom!

Contact opnemen Bel mij terug

Contact