Henk Bos Makelaardij

Wij zijn anders en wij doen het anders. Dat kunnen wij wel zeggen, maar wat vinden onze klanten?

‘’Henk Bos heeft de aankoop van onze woning maximaal ontzorgd wat voor ons veel rust bracht. Hij communiceert zeer precies en duidelijk en was altijd bereikbaar. Henk bleek de woningmarkt in de regio erg goed te kennen. Bovendien is hij een scherp onderhandelaar.‘’

Meer over wie wij zijn Direct contact

Henk Bos Makelaardij

Jouw droomhuis in 5 stappen:

Onze werkwijze

Stap 01
Stap 1 Droomwoning gezien?

Heb je al een woning op het oog? Of ben je nog aan het zoeken? Bij ons kun je altijd terecht. Zo zet je bij ons makkelijk een zoekopdracht uit zodat wij precies weten waar je naar op zoek bent (prijsrange, locatie en overige wensen/eisen). Wij gaan voor je aan de slag en houden je op de hoogte. Wanneer je iets hebt gevonden wat je aanspreekt, regelen we een bezichtiging.

Stap 02
Stap 2 Focuspunten tijdens een bezichtiging

Tijdens een bezichtiging wil en moet je op veel verschillende zaken letten. Wij geven jou de juiste handvatten om goed voorbereid door de woning te lopen en de juiste vragen te stellen. Wil je dat we meegaan? Geen enkel probleem.

Stap 03
Stap 3 Onderhandelen en bod plaatsen

Zie je jezelf al in de woning wonen? Ben je klaar om een bod uit te brengen? Samen bepalen we een passende biedingsstrategie. Wij gaan daarmee de onderhandelingen aan met de verkopende partij.

Stap 04
Stap 4 Alle papieren uitzoeken

Bod geaccepteerd? Yes! Terwijl jij een fles champagne opentrekt, zoeken wij de juridische papierwerken uit. Zo kun jij straks met een gerust hart het koopcontract ondertekenen.

Stap 05
Stap 5 Inspectie en overdracht

De laatste stappen tot jouw nieuwe thuis. Samen met de verkopende partij doen we nog één laatste inspectie en dan vindt de officiële overdracht plaats. De sleutels zijn nu echt van jou.

Wat bieden wij jou?

Een persoonlijke aanpak waarbij jij centraal staat. Wil je snel iets overleggen met ons? Een WhatsAppbericht, ook in de avond, is geen enkel probleem. Ons jonge team kent de Foodvalley regio als geen ander. Natuurlijk vinden wij de Funda parels voor jou, maar wij gaan verder. Ons grote netwerk zorgt ervoor dat wij de juiste mensen kennen. Ook zijn er woningen in de stille verkoop die niet op Funda staan, maar misschien sluiten ze aan bij jouw wensen.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Jij en jouw wensen staan centraal

  • Een persoonlijke aanpak die past bij jou

  • Ons netwerk is jouw netwerk

  • Altijd korte en snelle lijntjes

Huis verkopen

Kopen, maar ook verkopen? Laat ons het werk doen.

Huis verkopen

Bespreek jouw wensen met ons

Contact

Graag maken we kennis met jou. Zoals ze zeggen: ‘’De deur staat altijd open’’. Kom jij een keer langs? Bellen, mailen of WhatsAppen mag ook!

Direct contact

Bespreek jouw wensen met ons