Stille verkoop

Met de stille verkoop van uw woning maakt u de verkoop nog niet aan het grote publiek bekend. Wij maken uw huis verkoop klaar, melden de woning aan bij andere makelaars en brengen onze “zoekers” (groot bestand met woningzoekenden) op de hoogte. Er staat geen te koop bord in uw tuin en uw huis komt (nog even) niet op Funda. Het resultaat? Alleen echt geïnteresseerden weten dat uw huis te koop staat. Met een stille verkoop gaan wij heel gericht op zoek naar de beste koper voor uw huis. Eén van de grote voordelen is dat u geen grote hoeveelheid bezichtigingen heeft. Daardoor kunt u in de tussentijd in alle rust op zoek gaan naar uw nieuwe woning.

Hoe stil wilt u verkopen?

Stille verkoop kunnen we op veel verschillende manieren invullen. Wij van Henk Bos Makelaardij vertellen u hoe het werkt en wat het beste past bij uw situatie.

Onderstaand treft u een beknopte omschrijving aan van woningen welke op dit moment bij ons in de stille verkoop staan. Spreekt één van de omschrijvingen u aan en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op


Lunteren

In het centrum van Lunteren staat een vrijstaande (levensloopbestendige) woning met aangebouwde garage welke is gebouwd in de jaren ’20 van de vorige eeuw en in 2020 is gerenoveerd en gemoderniseerd. Zowel binnen als buiten is de woning grondig aangepakt, waarbij het hoge afwerkingsniveau overal terug is te zien. Ook de karakteristieke sfeerdetails van de woning zijn intact gebleven, zoals bijv. het bijzondere metselwerk (hanenkammen en snijvoegen), de authentieke deuren, de zinken regenpijpen en de granietvloer in de hal. De woning is gelegen op een schitterende zichtlocatie middenin het dorp en op een royaal perceel van circa 925 m2. Alle voorzieningen zijn hierdoor op loopafstand te bereiken. Zelfs Het Luntersche Buurtbosch is op korte afstand van de woning gelegen en hier kunt u heerlijk genieten van de prachtige natuur! Wilt u graag uw dromen verwezenlijken? Kom dan gerust kijken bij deze prachtige droomvilla. Vraagprijs € 985.000,-- k.k.

Wekerom

In het buitengebied in Wekerom staat nu een royale vrijstaande woning met aangebouwde garage en vrijstaand bijgebouw (215 m2 begane grond met beloopbare verdieping) te koop! Deze energiezuinige woning (energielabel A) van bouwjaar 2014 is voorzien van zonnepanelen (12 op de woning en 36 op het bijgebouw) en is gelegen op een royaal perceel waar u wonen en werken uitstekend kunt combineren. De fraai aangelegde tuin beschikt o.a. over diverse beplantingen, een gazon, een terras en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Daarnaast brengen wij graag onder de aandacht dat de woning levensloopbestendig is en dus over een slaapkamer en badkamer op de begane grond beschikt. Vanwege de gunstige ligging tussen Wekerom en Otterlo zijn alle voorzieningen op korte afstand gelegen. Zo bent u binnen enkele minuten zowel bij natuurgebied het Wekeromse Zand als Park De Hoge Veluwe. Een prachtige locatie, die wij graag aan u laten zien. Vraagprijs vanaf € 1.100.000,-- k.k.

Renswoude

In Renswoude staat nu een 2-onder-1-kap woning met aangebouwde garage te koop. De volledig geïsoleerde woning is gebouwd in 1983, beschikt over maar liefst 5 slaapkamers en is gelegen op een perceel van 208 m2. Tevens is de woning gesitueerd aan een rustige straat in een kindvriendelijke buurt, nabij het dorpshart en Kasteelbos Renswoude. Een ideale plek waarbij alle voorzieningen op loopafstand zijn te bereiken en waarbij u binnen enkele minuten lopen in de prachtige natuur bent! Ook bent u binnen no-time op de snelwegen A30/A12 en station Veenendaal-De Klomp. Bent u op zoek naar een woning voor u en uw gezin? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor en plan een bezichtigingsafspraak in. Let op, de aanvaarding van deze woning kan niet voorr april 2023! Vraagprijs € 519.000,-- k.k.

Nabij het dorpshart van Renswoude staat nu een hoekwoning met vrijstaande garage en veranda te koop. De energiezuinige woning van bouwjaar 1978 beschikt over Energielabel B, 13 zonnepanelen en is voorzien van gevel-, vloer- en dakisolatie. Vanwege de opbouw op de bovenste woonlaag is de woning voorzien van maar liefst 5 slaapkamers. Daarnaast is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en is het gelegen op een perceel van 220 m2. Binnen enkele minuten lopen bent u in het dorpshart van Renswoude, maar ook in het prachtige Kasteelbos. Een ideale woonlocatie met parkeergelegen op eigen terrein en garage van circa 28 m2. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtigingsafspraak. Wij heten u van harte welkom! Let op, de aanvaarding van deze woning kan niet voor april 2023! Vraagprijs € 450.000,-- k.k.