Stille verkoop

Met de stille verkoop van uw woning maakt u de verkoop nog niet aan het grote publiek bekend. Wij maken uw huis verkoop klaar, melden de woning aan bij andere makelaars en brengen onze “zoekers” (groot bestand met woningzoekenden) op de hoogte. Er staat geen te koop bord in uw tuin en uw huis komt (nog even) niet op Funda. Het resultaat? Alleen echt geïnteresseerden weten dat uw huis te koop staat. Met een stille verkoop gaan wij heel gericht op zoek naar de beste koper voor uw huis. Eén van de grote voordelen is dat u geen grote hoeveelheid bezichtigingen heeft. Daardoor kunt u in de tussentijd in alle rust op zoek gaan naar uw nieuwe woning.

Hoe stil wilt u verkopen?

Stille verkoop kunnen we op veel verschillende manieren invullen. Wij van Henk Bos Makelaardij vertellen u hoe het werkt en wat het beste past bij uw situatie.

Onderstaand treft u een beknopte omschrijving aan van woningen welke op dit moment bij ons in de stille verkoop staan. Spreekt één van de omschrijvingen u aan en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op


Harskamp

Bent u op zoek naar een woning met garage, berging en veranda in Harskamp? Wij hebben een royaal uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning in de verkoop staan. Een woning gebouwd in 2016 op een perceel van circa 296 m2 en instapklaar. Inruil eigen (tussen)woning eventueel mogelijk. Bent u zoekende en wilt u meer informatie, dan vernemen wij dat graag.