Wie zijn wij

Henk Bos 

Ik ben een actieve, sportieve en energiek ondernemende man, geboren in Lunteren en hier ook opgegroeid. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de makelaardij en heb ik met goed gevolg de opleiding tot makelaar/taxateur voltooid. In 2014 ben ik officieel door de NVM beëdigd tot Register Makelaar(RM) en Register Taxateur (RT). In juni 2018 ben ik mijn eigen kantoor gestart.

Gert-Jan Bloemendal 

Na 9 jaar te hebben gewerkt als Accountmanager bij BDU te Barneveld ben ik vanaf 1 juni 2019 in dienst bij Henk Bos Makelaardij. Na mijn afgeronde HBO opleiding Commerciële Economie en mijn studie Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen ben ik nu bezig met de opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige. Als geboren en getogen Lunteraan ben ik de afgelopen jaren zeer actief geweest als speler en assistent-trainer bij v.v.Advendo '57.

Henk Bos makelaardij is de makelaar van nu! Wij kennen de omgeving, de markt en wij begrijpen waar u behoefte aan heeft bij het (ver)kopen van een woning. Contact via mobiel of WhatsApp? Geen probleem. Afspraak buiten kantoortijden of op zaterdag? Alles kan. Als u niet op zoek bent naar een traditioneel makelaarskantoor, uw woning wilt verkopen voor een goede prijs en alles goed geregeld wilt hebben, maak dan snel een afspraak.

Henk Bos Makelaardij: vernieuwend, professioneel en met kennis van zaken.