Eigen woningwebsite

Henk Bos Makelaardij is altijd op zoek naar interessante en eigentijdse innovaties om woningen zo professioneel en representatief mogelijk in de markt te zetten.

Voor een goed verkoopresultaat is een optimale presentatie van uw woning belangrijk. Om dit te realiseren werken we onder andere samen met een professionele fotograaf en styliste. Ook is het belangrijk dat uw woning opvalt binnen het totale woningaanbod. Hiervoor bieden wij, als enige makelaar in Lunteren en omgeving, een eigen website voor uw woning!

Huis verkopen? Val op met uw eigen woningwebsite.

Voor iedere woning maken wij een eigen website. Het website adres is de straatnaam en het huisnummer van uw woning (www.straatnaamhuisnummer.nl). Eenvoudig en gemakkelijk te onthouden. Naast een brochure met uitgebreide informatie kunnen bezoekers hier ook fullscreen foto’s in HD kwaliteit van uw woning bekijken. Naast de reguliere informatie zoals foto’s, video en plattegronden treft u op deze exclusieve website bijvoorbeeld ook informatie aan over de zon- en schaduwstand in de diverse jaargetijden in de tuin, buurtstatistieken en POI’s (Points of Interest). Ook kan een geïnteresseerde heel eenvoudig via deze website kijken waar de voorzieningen zijn gelegen en wat de reisafstand naar deze voorziening is.

Naast deze exclusieve website worden er ook visitekaartjes aangemaakt met een link naar de woning. Deze visitekaartjes worden na een bezichtiging als een brochure door de makelaar aan de kijker(s) overhandigd. Maar er zijn nog vele andere uitstekende momenten waarbij deze kaartjes goed van pas komen. Zoals bijvoorbeeld bij een bezoek aan een sportveld of tijdens een verjaardagsfeest is het een handig gereedschap om uw prachtige woning onder de aandacht te brengen.

Henk Bos Makelaardij heeft de exclusiviteit voor het gebruik van deze tool verkregen voor Lunteren en omgeving. Vrijblijvend kennis maken? Bel 0318-300160.